Wie zichzelf kent, kent het al

 

Opzet Wie zichzelf kent, kent het al, zeiden de alchemisten zo wijs. De trainingsdagen hebben de opzet van een semi-gesloten laboratorium, dat betekent dat jij uitgenodigd wordt om als alchemist mee te reizen. Daarbij kun je kiezen om alle dagen deel te nemen of losse dagen te volgen. Voor de verdieping van jouw inzicht en je thuisvoelen in de groep is deelname aan alle dagen van harte aanbevolen. We reizen samen, door:

 

• Informatie uit te wisselen, ons in te lezen en voor te bereiden, bij voorkeur ook door (opnieuw) onze eigen karakteranalyse te maken. Het boek De Maskermaker wordt van harte aanbevolen om (weer) eens naar jouw eigen zielbeweging te kijken.

• Inzicht te verwerven in de wijze waarop onze eigen ontwikkelingsweg zich vertaald heeft in karakterstructuren en daarmee samenhangende spierspanningen in ons eigen lichaam en - vooral ook - wat ons zelf helpt bepaalde spierspanningen te laten oplossen.

• Van elke karakterstructuur te ontdekken hoe deze zich in het lichaam manifesteert en welke vormen van begeleiding en beweging worden aanbevolen voor hun zingevende en helende werking.