Over Vivencia

 

Het Spaanse woord Vivencia betekent zoveel als intense belevenis, een uniek moment van jezelf beleven, voelen, niet denken. Door ons denken even los te laten, laten we ook ons ego los en ontstaat er nieuwe ruimte voor creativiteit en respect. Het gebeurt spontaan en maakt transformatie mogelijk.

 

Het is de beleving van het hier en nu met grote intensiteit en overgave, een moment waarin we het beste van onszelf geven en tot expressie laten komen, waarin we leven vanuit intentie. Het is een ervaring in onze beweging, in onze expressie, die een opening is naar wat onbewust is en toegang geeft naar ons potentieel. We gebruiken immers maar een fractie van onze kwaliteiten en talenten.

 

Vivencia ziet organisaties en netwerken als levende systemen, die een eigen identiteit hebben: een eigen geschiedenis, cultuur, structuur, opdracht en bestemming. Wij trainen en begeleiden mensen in organisaties op het snijvlak van persoonlijke en gezamenlijke identiteit. Waar mensen zich met hun werk, hun organisatie identificeren, ontstaat focus, plezier en samenwerking.

Netwerk
Nieuwsmail
Actie APROAMA