Een bijzondere verjaardag voor APROAMA!

Contact

06-2007 0665

e-mail

 

Yvonne viert 23 augustus haar 55e verjaardag met een donatie te organiseren voor APROAMA, wat staat voor Asociación de PROtección Animal de MAzarrón oftewel de Vereniging van Dierenbescherming van Mazarrón (in de regio Murcia/Spanje).

Als jij wat overmaakt vóór haar verjaardag (iedere euro is welkom), verdubbelt zij jouw bijdrage. Jouw bijdrage kan naar rekening: NL29 INGB 0005 5520 69 op naam van Y H Sep en zet er evt. APROAMA bij. Als je jouw deelname ook bevestigt in het evenement op Facebook, blijf je vanzelf op de hoogte van de actie en haar resultaten.

APROAMA is een vrijwilligersorganisatie die opkomt voor dieren, die (veelal) door mensen zijn 'achtergelaten'. De primaire taken bestaan uit de dieren opnieuw in het leven te verwelkomen, te verzorgen (incl. relevante veterinaire controle) en een nieuw tehuis voor hen te zoeken.

Yvonne is als vrijwilligster bij APROMA betrokken o.a. voor de noodopvang van speciaal kwetsbare dieren. Zo zie je pup Tula op de foto, die momenteel bij haar in huis verblijft tot een passende adoptant is gevonden.