Contact met Carla

 

Contact 06-15866557

  

Carla Bongers werkt in 2020 samen met Vivencia in de training Biodanza en Karakterstructuren. Carla heeft o.a. de tweejarige opleiding voor innerlijk kind therapeute gevolgd en de VO-opleiding voor supervisie en andere begeleidingsvormen afgerond. Zij heeft ruime ervaring in het werken met cliŽnten die huiselijk geweld hebben meegemaakt en ook met coaching en training van medewerkers.

Momenteel werkt zij als preventie-stress en burn-out coach in de regio Amsterdam en voor de Academie voor Coaching en Counselling (ACC) verzorgt Carla de module 'Innerlijk kind en Karakterstructuren'. Zij is auteur van het boek 'De kracht van karakterstructuren; anders kijken naar jezelf en relaties'. 

 

 

Het werken met karakterstructuren is voor haar vooral een ontdekkingsreis waarin we begrijpen hoe we hebben leren overleven in onze eerste levensjaren en zo kunnen we vooral ook onszelf beter leren kennen. Zij kent de kracht van Biodanza waarbij muziek en beweging vol betekenis mensen helpt op lichte wijze hun ware zelf te leven en hun potentieel tot expressie te brengen.