maakt van menselijke ontwikkeling een ware belevenis

Begin

Activiteiten-agenda bijgewerkt: 14-12-2017

 

Vooraf

De Biodanza School in Murcia verzorgt de opleiding tot Biodanza docent. In deze tweede opleidingscyclus heeft de school nadrukkelijker een Spaans-Nederlandse identiteit aangenomen en haar deuren geopend voor zowel Spaans- als Nederlandstaligen die weekenden willen volgen, inhalen of herhalen voor hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. 

Vooral degenen die houden van avontuur, de Spaanse taal en cultuur, degenen die zich wereldburger voelen, zijn van harte uitgenodigd. Iedereen die een jaar Biodanza ervaring heeft met wekelijkse lessen kan dit schooljaar ook een los weekend meedansen.

In 2018 beginnen we met de vierde cyclus over Karakterstructuren in de Vrije School Driebergen om de effecten van het Biodanza systeem, als het gaat om groepsgewijs bijdragen aan het laten smelten van spierpantsers, beter te leren kennen. We integreren voor het eerst ook de 'symbiotische structuur' en zo wordt de Vijfdaagse een Zesdaagse.

De Biodanza Jaargroep Levenskunst 2018 heeft nog een paar plaatsen beschikbaar - we zouden er graag nog twee mannen bijhebben. Op zes zaterdagen door het jaar heen dansen we in de Vrije School Arnhem ons leven als kunstwerk en wijzelf als schepper van ons eigen leven. In en door de groep worden we uitgenodigd het beste van onszelf tot expressie te brengen in wonen, werken en relaties. Zo leren we de kunstenaar in onszelf en de ander steeds beter kennen. 

Hartelijks,

Yvonne
 

Opleidingsweekenden Biodanza School van Murcia (Spanje/Mazarrón)

Verdiepend voor iedereen met Biodanza ervaring!

Je hoeft geen aspiratie te hebben om Biodanza docent te worden om mee te dansen in Murcia. Het is ook mogelijk om de gedurende de eerste twee jaar (losse) weekenden mee te dansen als verdieping op jouw wekelijkse lessen. Laat het even weten als jij van plan bent (een keer) mee te doen gedurende dit schooljaar - dan vertalen wij voor jou de teksten op de website en natuurlijk vertalen we ook tijdens het weekend. Zie hieronder de data van de komende twee schoolweekenden. We ontvangen je met open armen en harten in het Zuiden!

16-17 december: Werkingsmechanismen van Biodanza

20-21 januari: De Muziek in Biodanza

17-18 februari: Biodanza en Sociale Aktie

 

Zesdaagse training ● Dansen met de Maskers ● Karakterstructuren en Biodanza (Nederland/Driebergen)

Boeiend voor iedereen die met mensen werkt!

In deze ervaringsgerichte training van zes dagen verdiepen we ons in de Karakterstructuren, de bijbehorende lichaamspantsering en de helende beweging, die we ook fysiek gaan ervaren.

De training wordt verzorgd in samenwerking met Eveline Mientjes en richt zich op mensen die deze vorm van ervaringsleren direct kunnen toepassen zoals therapeuten en begeleiders van energie-, lichaams- of systemisch werk. Voor Biodanza docenten en studenten biedt de training een schat aan kennis op het gebied van het 'lichaam lezen'. Lees verder >>>.

Je kunt je inschrijven voor het geheel en ook voor de afzonderlijke dagen van 2018. De data zijn:

28 januari: De schizoïde structuur ● Kom van dat dak af

4 maart: De orale structuur I can’t get no satisfaction

8 april: De symbiotische structuur Du bist alles was ich habe auf der welt

3 juni: De masochistische structuur Ik heb een heel zwaar leven

9 september: De rigide structuur Frozen

4 november: De psychopathische structuur 't Is moeilijk bescheiden te blijven

Als je een dag uit de training volgt, kun je bij ons een certificaat aanvragen die is geaccrediteerd door St. Keurmerk Beroepsscholingen (SKB) ter waarde van 12 studiepunten. Gezien de grote belangstelling voor de eerste dag is het fijn als je gauw je interesse laat weten. Dan vertellen we je of er nog plek is of wanneer de volgende dag is dat deze structuur wordt uitgediept.

Jaargroep Levenskunst (Nederland/Arnhem)

Verdiepend voor iedereen met Biodanza ervaring!

Deze Jaargroep van zes zaterdagen in 2018 gaat over Levenskunst, ons leven als kunstwerk, wijzelf als schepper van ons eigen leven. Onze levensdans nodigt uit het beste van onszelf tot expressie te brengen in wonen, werken en relaties. De jaargroep wordt verzorgd in samenwerking met Majelle Bakker en richt zich op mensen die een jaar of meer wekelijkse Biodanza lessen hebben gevolgd.

Majelle en Yvonne nodigen mensen uit hun eigen netwerk hiervoor persoonlijk uit. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar - we zouden er graag nog twee mannen bijhebben. Mocht jij dit lezen en interesse hebben om mee te doen, neem dan gerust contact met ons op. Lees verder >>>. We reizen door 6 zaterdagen van 2018 met de volgende data en thema's:

27 januari ● Woon ik waar ik wil wonen?

3 maart ● De kunst van nieuw leven scheppen in huis

7 april ● Leef ik met wie ik wil leven?

2 juni ● Het gedicht ben jij

8 september ● Doe ik wat ik wil doen?

3 november ● De kunst van nieuw leven scheppen met onstuitbaar talent