maakt van menselijke ontwikkeling een ware belevenis

Begin

Activiteiten-agenda bijgewerkt: 15-09-2017

 

Vooraf

De Biodanza School in Murcia verzorgt de opleiding tot Biodanza docent. In deze tweede opleidingscyclus heeft de school nadrukkelijker een Spaans-Nederlandse identiteit aangenomen en haar deuren geopend voor zowel Spaans- als Nederlandstaligen die weekenden willen volgen, inhalen of herhalen voor hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. 

Vooral degenen die houden van avontuur, de Spaanse taal en cultuur, degenen die zich wereldburger voelen, zijn van harte uitgenodigd. Iedereen die een jaar Biodanza ervaring heeft met wekelijkse lessen kan dit schooljaar ook een los weekend meedansen. Je kunt voordelig verblijven bij ons Centrum Vivencia en zo naast Biodanza de pure stranden van Murcia aan de Middellandse Zee en Landgoed Ifre te genieten.

 

In 2018 beginnen we met de vierde cyclus over Karakterstructuren in de Vrije School Driebergen om de effecten van het Biodanza systeem, als het gaat om groepsgewijs bijdragen aan het laten smelten van spierpantsers, beter te leren kennen. We integreren voor het eerst ook de 'symbiotische structuur' en zo wordt de Vijfdaagse een Zesdaagse.

Ook de Biodanza Jaargroep Levenskunst 2018 staat open voor inschrijving en vindt plaats in de Vrije School Arnhem. Op zes zaterdagen door het jaar heen dansen we ons leven als kunstwerk en wijzelf als schepper van ons eigen leven. In en door de groep worden we uitgenodigd het beste van onszelf tot expressie te brengen in wonen, werken en relaties. Zo leren we de kunstenaar in onszelf en de ander steeds beter kennen. 

Hartelijks,

Yvonne
 

Opleidingsweekenden 'Biodanza School Murcia' - (Spanje/Mazarrón)

Verdiepend voor iedereen met Biodanza ervaring!

Je hoeft geen aspiratie te hebben om Biodanza docent te worden om mee te dansen in Murcia. Het is ook mogelijk om de gedurende de eerste twee jaar (losse) weekenden te komen als verdieping op jouw wekelijkse lessen. Laat het even weten als jij van plan bent (een keer) mee te doen dit najaar - dan vertalen wij voor jou de teksten op de website en natuurlijk vertalen we ook tijdens het weekend. Zie hieronder de data. We ontvangen je met open armen en harten in het Zuiden!

23-24 september: Affectiviteit met Yvonne Sep

21-22 oktober: Transcendentie met Eliane Matuk

18-19 november: Minotaurus Project met Pilar Peña

16-17 december: Werkingsmechanismen van Biodanza met Yvonne Sep

 

Training 'Biodanza en Karakterstructuren' - (Nederland/Driebergen)

Boeiend voor iedereen die met mensen werkt!

5 november: 't Is moeilijk bescheiden te blijven

In deze ervaringsgerichte training van vijf of zes dagen verdiepen we ons in de Karakterstructuren, de bijbehorende lichaamspantsering en de helende beweging, die we ook fysiek gaan ervaren. De training wordt verzorgd in samenwerking met Eveline Mientjes en richt zich op mensen die deze vorm van ervaringsleren direct kunnen toepassen zoals therapeuten en begeleiders van energie-, lichaams- of systemisch werk. Voor Biodanza docenten en studenten biedt de training een schat aan kennis op het gebied van het 'lichaam lezen'. Lees verder >>>.

Je kunt je inschrijven voor het geheel en ook voor afzonderlijke dagen. De volgende data zijn:

5 november 2017: De psychopathische structuur

28 januari 2018: De schizoïde structuur

4 maart 2018: De orale structuur

8 april 2018: De symbiotische structuur

3 juni 2018: De masochistische structuur

9 september 2018: De rigide structuur

Als je een dag uit de training volgt, kun je bij ons een certificaat aanvragen die is geaccrediteerd door St. Keurmerk Beroepsscholingen (SKB) ter waarde van 12 studiepunten waard is. Gezien de grote belangstelling voor de cyclus is het fijn als je gauw even je interesse laat weten. Dan vertellen we je of er nog plek is of wanneer de volgende dag is dat deze structuur wordt uitgediept.

Jaargroep 'Levenskunst' - (Nederland/Arnhem)

Verdiepend voor iedereen met Biodanza ervaring!

 

Deze Jaargroep van zes zaterdagen in 2018 gaat over Levenskunst, ons leven als kunstwerk, wijzelf als schepper van ons eigen leven. Onze levensdans nodigt uit het beste van onszelf tot expressie te brengen in wonen, werken en relaties. De jaargroep wordt verzorgd in samenwerking met Majelle Bakker en richt zich op mensen die een jaar of meer wekelijkse Biodanza lessen hebben gevolgd. Majelle en Yvonne nodigen mensen uit hun eigen netwerk hiervoor persoonlijk uit. Mocht jij dit lezen en interesse hebben om mee te doen, neem dan gerust contact met ons op. Lees verder >>>.

We reizen door 6 zaterdagen van 2018 met de volgende data en thema's:

27 januari ● Woon ik waar ik wil wonen?

3 maart ● De kunst van nieuw leven scheppen in huis

7 april ● Leef ik met wie ik wil leven?

2 juni ● Het gedicht ben jij

8 september ● Doe ik wat ik wil doen?

3 november ● De kunst van nieuw leven scheppen in werk