maakt van menselijke ontwikkeling een ware belevenis

Ja, ik ontvang graag de nieuwsmail! +31 6 2007 0665 • Privacyverklaring

Begin

Activiteiten 2019 - bijgewerkt: 19-04-2019

 

Vooraf

Vandaag, 19 april, vieren we de geboortedag van Rolando Toro, grondlegger van Biodanza, met de Internationale dag van de Biodanza en zijn er wereldwijd vele activiteiten en festivals, etc. De Biodanza School in Murcia verzorgt de opleiding tot Biodanza docent en haar deur staat ook open voor Nederlandstaligen die weekenden willen volgen, inhalen of herhalen voor hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. 

In september 2019 beginnen we met een nieuwe cyclus en vooral degenen die houden van avontuur, de Spaanse taal en cultuur, degenen die zich wereldburger voelen, zijn van harte uitgenodigd. Iedereen die een jaar Biodanza ervaring heeft met wekelijkse lessen kan ook een los weekend meedansen in Spanje.

We dansen op een locatie pal aan het prachtige strand van La Azohia (Cartagena) Spanje. Zo gaat meedansen en paradijslijk vakantie vieren hand in hand in Murcia in 2019. Ook buiten de schoolweekenden ben je overigens welkom om bij ons te verblijven/vakantie te vieren.

In 2019 hebben we de vijfde cyclus over Karakterstructuren in de Vrije School Driebergen om de effecten van het Biodanza systeem, als het gaat om groepsgewijs bijdragen aan het laten smelten van spierpantsers, beter te leren kennen. Naast deze Zesdaagse hebben we op zondag 6 oktober 2019 een extra dag over De Karakterstructuur in de Liefdesrelatie. Deze dag vraagt voldoende basiskennis over de verschillende structuren om zich naar dit thema te verdiepen.  

In de Biodanza Jaargroep Kring van Archetypen dansen we, ook in de Vrije School Driebergen, verschillende archetypen als grondpatronen van instinctief gedrag uit ons collectieve onderbewuste zoals beschreven door de beroemde psycholoog Carl Gustav Jung. De Jaargroep heeft als doel om te ontdekken welke archetypen je momenteel leeft en welke je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Je kunt nog instromen voor drie of vier dagen.

Hartelijks,

Yvonne
 

Seminars Biodanza School van Murcia (Spanje/Cartagena)

Verdiepend voor iedereen met Biodanza ervaring!

Je hoeft geen aspiratie te hebben om Biodanza docent te worden om mee te dansen in Murcia. Het is ook mogelijk om losse activiteiten mee te dansen als verdieping op jouw wekelijkse lessen. Laat het even weten als jij van plan bent (een keer) mee te doen in 2019 - dan vertalen wij voor jou de teksten op de website en natuurlijk vertalen we ook tijdens jouw verblijf. Yvonne en haar team ontvangen je met open armen en harten in het Zuiden! Lees verder >>>

8-10 juni: Lijven lezen en Karakterstructuren

Zesdaagse training ● Dansen met de Maskers ● Karakterstructuren en Biodanza (Nederland/Driebergen)

Boeiend voor iedereen die met mensen werkt!

In deze ervaringsgerichte training verdiepen we ons in de Karakterstructuren, de bijbehorende lichaamspantsering en de helende beweging, die we ook fysiek gaan ervaren. De training wordt verzorgd in samenwerking met Eveline Mientjes en richt zich op mensen die deze vorm van ervaringsleren direct kunnen toepassen zoals therapeuten en begeleiders van energie-, lichaams- of systemisch werk. Voor Biodanza docenten en studenten biedt de training een schat aan kennis op het gebied van het 'lichaam lezen'. Lees verder >>>.

Je kunt je inschrijven voor een hele cyclus en ook voor afzonderlijke dagen. De resterende data van 2019 zijn:

2 juni 2019: De masochistische structuur Ik heb een heel zwaar leven

8 september 2019: De rigide structuur Frozen

3 november 2019: De psychopathische structuur 't Is moeilijk bescheiden te blijven

Op zondag 6 oktober 2019 hebben we een extra dag over De Karakterstructuur in de Liefdesrelatie   

Als je een dag uit de training volgt, kun je bij ons een certificaat aanvragen die is geaccrediteerd door St. Keurmerk Beroepsscholingen (SKB) ter waarde van 12 studiepunten.

Jaargroep Kring van Archetypen (Nederland/Driebergen)

Verdiepend voor iedereen met Biodanza ervaring!

Deze Jaargroep Archetypen heeft als doel om te ontdekken welke archetypen je momenteel leeft en welke je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen. De dagen worden verzorgd in samenwerking met Majelle Bakker en richten zich op mensen die een jaar of meer wekelijkse Biodanza lessen hebben gevolgd. Mocht jij interesse hebben om nog drie of vier dagen mee te dansen, neem dan contact met ons op. Lees verder >>>.

We dansen nog de volgende archetypen in ons:

1 juni ● Aphrodite

7 september ● Brahma, Shiva en Vishnu

5 oktober ● Dionysos

2 november ● Christus (empathie)