+31 6 2007 0665 Privacyverklaring

Over Vivencia

BeginActiviteitenContact

 

Vivencia brengt beweging in menselijke ontwikkeling en de zorg voor het leven in al zijn aspecten met gevoel van gezamenlijke verantwoordelijkheid en ethiek. Zij richt zich op groepen, teams, netwerken en organisaties die er voor kiezen om in ontwikkeling, in beweging te zijn.

Training en groepscoaching zet Vivencia in om de gezamenlijke cultuur en identiteit, de communicatieve en creatieve vermogens van de deelnemers te versterken. Zodat we ons uitgenodigd weten het beste van onze kwaliteiten en talenten tot uitdrukking te brengen en samen te bouwen aan levende organisaties en netwerken.

 

 

Het Spaanse woord Vivencia betekent zoveel als intense belevenis, een uniek moment van jezelf beleven, voelen, niet denken. Door ons denken even los te laten, laten we ook ons ego los en ontstaat er nieuwe ruimte voor creativiteit en respect. Het gebeurt spontaan en maakt transformatie mogelijk.

Het is de beleving van het hier en nu met grote intensiteit en overgave, een moment waarin we het beste van onszelf geven en tot expressie laten komen, waarin we leven vanuit intentie. Het is een ervaring in onze beweging, in onze expressie, die een opening is naar wat onbewust is en toegang geeft naar ons potentieel. Wij gebruiken immers maar een fractie van onze kwaliteiten en talenten. Lees meer ...

 

Klik op de foto van Cecile Collaris voor haar reactie

op de samenwerking met Vivencia.