Contact met Yvonne

of +31 6 2007 0665

 

Yvonne Sep is oprichter en eerste aanspreekpunt van Vivencia. Zij beluistert vragen, adviseert over mogelijkheden en zoekt de optimale match tussen trainers en organisatie uit het netwerk van Vivencia. Veelal ontwikkelt zij ook het materiaal en programma van de trainingen.

 

De liefde bracht Yvonne naar Spanje en sinds 2012 deelt zij de overvloed van twee culturen in wonen en werk. Naast haar trainingswerk in Nederland is zij momenteel tevens directeur van de Biodanza School in Murcia (Spanje), die mensen opleidt tot Biodanza docent. Zie ook haar verkort CV.

 

Zij is sociaal pedagoge van huis uit (met 2e graads onderwijsbevoegheid) en ook Biodanza didactisch docent met ruim dertig jaar ervaring in training en leidinggeven bij semi-overheid en alternatieve netwerken. De laatste tien jaar heeft Yvonne zich vooral toegelegd om Biodanza sessies te verzorgen aan groepen, zowel particulier als professioneel.

 

Zij brengt beweging in en zoekt naar de verbinding op het snijvlak van individuele en collectieve identiteit in groepen en netwerken, team en organisatie. Ook bouwt zij de meeste trainingen en workshops als concept op en voert ze eventueel mee uit. Respectvol contact, beweging en humor zijn in haar benadering onmisbaar.